E-magazín o pohybu, zdravém vývoji, ergonomii, sportu a cestování.

Sport a účes 1 Tisk Email
Pohyb
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 17 Leden 2011 09:39

Časopis o pohybu bude v roce 2011 přinášet informace i o tom, jak být při sportu krásná. A že to skutečně je možné, nás zajisté přesvědčí velmi šikovná a výtvarně nadaná kadeřnice Lenka Hussarová. Lenku najdete na Pražském Jižním Městě v blízkosti Metra /773614228/. Postupně se od Lenky dozvíme jak ošetřovat naše vlasy vystavené sluníčku i mrazu, jaké účesy zvolit do vody anebo pod helmu kola i jak si nechat upravit účes na taneční soutěž. A samozřejmě Lenka ráda zodpoví i Vaše dotazy.

Krátké vlasy - ležérní styl kamkoli

„Jestliže máte vlasy krátké, můžete je klasicky umýt a vyfoukat přes kulatý kartáč. Poté vezmete vosk nebo gel na vlasy a rošťácky je rozčepýříte. Takový styl se hodí na procházku, kolo, i třeba do fitka.

Je libo čelenku?

Myslíte si, že čelenku nosí jen malé holky? Omyl. Další variantou je právě použití čelenky. Nemusíte se bát jak úzké se zdobením, tak podobnou funkci může splnit a účesu dodat šmrnc i šátek. Součástí látkové čelenky může být i kšilt, který se hodí při sportu, stejně jako na wellness víkend.

Dlouhé vlasy - sportovní rošťanda

Sportovní variantou třeba na lyže je určitě culík, který každá z nás zvládne rychle učesat. Rošťácky bude působit, když ho roztupírujete do všech stran. Jestliže máte hodně dlouhé vlasy, přichyťte konečky sponkami. Středně dlouhé vlasy stačí přelakovat.