E-magazín o pohybu, zdravém vývoji, ergonomii, sportu a cestování.

Úvod
Na srpen připravujeme Tisk Email
Úvod
Napsal uživatel MUDr. Jitka Mašková - Švejdová   
Pondělí, 27 Červenec 2009 11:11

Sportem měsíce v srpnu je plavání. Cestovat budeme na Zakynthos a zde si i zaplaveme v průzračně čisté vodě. V seriálu sportujeme se zvířaty již autorka plavala se svými psy v červenci, ale zaplave si znovu, tak jak se na „železného psa“ sluší. Paní Michaelu Čermákovou, autorku dvou seriálů představíme v novém světle jako autorku velmi úspěšné dobrodužné knihy pro mládež a uvedeme reportáž z křtu DVD Zpěv draků, namluveném dle této knihy. Od srpna budou pravidelně vycházet články s tématikou psychoterapie. 

 
VÍKEND SEVERSKÉ CHŮZE V KRKONOŠÍCH Tisk Email
Úvod
Napsal uživatel Zlatka Popelková   
Pondělí, 22 Červen 2009 20:53

A je to tady! První víkend skupinky, která měla odvahu vyzkoušet své síly a vytrvalost v chůzi s hůlkami po Krkonoších. V pátek 19.6.09 se do pensionu „U císařů“, patřícímu manželům Holečkovým, sjelo osm účastníků tohoto víkendu. Někdo se omluvil – snad jej odradila nepříznivá předpověď počasí. Obávali jsme se jí také. Podle předpovědi jsme měli v sobotu i neděli chodit v mracích a chvílemi moknout. Nakonec bylo dobře, že jsme se odradit nenechali. V pátek večer jsem navštívila naše turisty v pensionu a nastínila jim trasy – v sobotu celodenní túra, v neděli kratší, s možností změn v závislosti na počasí. Shodli jsme se na tom, že budeme doufat samozřejmě v lepší variantu a pán hor nás vyslyšel.

Celý článek...
 
POZVÁNKA DO KRKONOŠ Tisk Email
Úvod
Napsal uživatel Zlatka Popelková   
Čtvrtek, 14 Květen 2009 20:38

Milí příznivci nordické chůze! Chcete se pěkně projít a ještě poznat Krkonošský národní park? Nabízíme Vám VÍKEND 19.-21.6.09 či TÝDEN 18.-25.7.09 s NORDICKOU CHŮZÍ ve Špindlerově Mlýně.

Celý článek...
 
Na červenec připravujeme. Tisk Email
Úvod
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 16 Červen 2009 08:52

V červenci procestujeme Nový Zéland. Tématem měsíce bude vysokohorská turistika. Nezapomeneme ani na věrné čtenáře a i v letních měsících budou pokračovat naše seriály.


 

 
Na červen připravujeme Tisk Email
Úvod
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 08 Červen 2009 20:03
Tématem měsíce června je balonové létání a Putování do Santiaga de Compostela.
Celý článek...
 
Červenec a časopis o pohybu. Tisk Email
Úvod
Napsal uživatel MUDr. Jitka Mašková - Švejdová   
Úterý, 16 Červen 2009 08:42

Před lety jsem byla s kamarádkou a jejím tehdy 11ti letým synem na Korfu. Synek neuměl matematiku, a tak se vezla učebnice matematiky.  Denně mu byly dávány příklady, na které se snažil „od boku“ odpovídat – špatně. Bylo to mučení, které nemělo pražádný výsledek. A tak není slovo prázdniny od slova prázdno –nebo-li přestávka od učení? Slovo neděle nám říká – nedělej a slovo dovolená od slova dovoleno – rozuměj lenošit.

Celý článek...
 
Červen a časopis o pohybu. Tisk Email
Úvod
Napsal uživatel MUDr. Jitka Mašková - Švejdová   
Středa, 27 Květen 2009 06:55

Tak už je to tady, plastická operace jako benefit za věrnost podniku. Když, v březnu tohoto roku, prezident Lékařské komory pronesl, že lékařky nejsou tak schopné pracovat jako lékaři, domnívala jsem se, že je to vrchol urážky žen. Ale jak je vidno, vrcholů je více.

Celý článek...
 
Květen a časopis o pohybu Tisk Email
Úvod
Napsal uživatel MUDr. Jitka Mašková - Švejdová   
Čtvrtek, 30 Duben 2009 15:25

aneb: Jak se pozná hodný člověk?. Květen je můj nejoblíbenější měsíc. Je to období příslibu, že nás čeká pěkné jaro - potažmo pěkný rok, že ten nynější rok máme ještě ve svých rukou a můžeme s ním dobře naložit. 

Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí11121314DalšíKonec »

Strana 13 z 14