E-magazín o pohybu, zdravém vývoji, ergonomii, sportu a cestování.

Břišní tanec a citlivost ženského těla Tisk Email
Sport
Napsal uživatel Šárka Černá - Sharka   
Pátek, 19 Únor 2010 10:16

Často slýchávám, že břišní tanec podporuje sexuální náruživost ženy. Jak se to vezme : Tak jako ve vztahu mezi mužem a ženou : BUĎ TO TAM JE NEBO TO TAM NENÍ, tak bych odpověděla i na první větu. To, čím pak břišní tanec může být obrovským pomocníkem, je uvolňování, zpomalení, vychutnávání si, relaxace, perfektní ovládání svého těla a pohybů..... Věřím, že v této oblasti může být břišní tanec skvělým nástrojem, jak vylepšit svoji pohyblivost.

To, čím je ale břišní tanec přínosem v sexuální oblasti pro ženu, je určitě citlivost. Začnete si sama více uvědomovat každičkou část svého těla. Tím, že se jí klade důraz na výuce a vy se na ni začnete soustředit - např. pohyb ramene. Začnete vnímat pohyb ramen u sebe i jiných lidí. Najednou si všimnete, čím jsou partnerova ramena zajímavá, budete i mnohem více vnímat jakýkoliv dotyk vašich ramen. Prostě jim začnete na hodinách břišního tance věnovat pozornost :) a tak je to s celým tělem :)
Břišní tanec je běh na dlouhou trať. Stává se životním stylem. Není to tak, že si koupíte permanentku na 10 hodin a bude z vás citlivá, sexy, špičková břišní tanečnice. Nebude ani náhodou. Je to dlouhodobý proces a prostě se musíte zamilovat :) těšit se, užívat si každou hodinu, mít v sobě to, že uslyšíte hudbu a začnete se vlnit....Zde znovu zopakuji úvodní větu. BUĎ TO TAM JE NEBO TO TAM NENÍ. Proto nelámejte nic přes koleno a nesnažte se dělat břišní tanec za každou cenu. Když vás nebaví, stejně jeho kouzlo neobjevíte. Ale jestli vás baví...tak můžu zaručit, že je nádherný, naplňující, radostný, energický, sexy, elegantní, dravý, přesný, bombastický....pro mě, Šárku Černou, dokonalý!