E-magazín o pohybu, zdravém vývoji, ergonomii, sportu a cestování.

Rok 2010 a časopis o pohybu Tisk Email
Úvod
Napsal uživatel MUDr. Jitka Mašková - Švejdová   
Pondělí, 11 Leden 2010 21:54

25.ledna tomu bude právě rok, kdy byl spuštěn e-časopis Cesta pro veřejnost. Myslím, že je tedy na místě se na chvíli zastavit a položit si otázku "Co časopis dal a vzal?"

Můj sen o papírovém časopisu se posléze přeměnil v realitu časopisu internetového, z myšlenek se stala práce, a to práce periodická. Na jedné straně časopisu stojí parta nadšenců, kteří bez nároků na honorář se snaží tvořit pro druhé. Část článků přináší informace, jak žít zdravěji, jak cvičit, jak si upravit pracoviště, nechybí ani rady odborníků na psychiku. Další autoři píší články o sportech, které sami provozují, o zemích, které navštívili. A snažíme se, aby nechyběli ani články humorné, ale i ty jsou ze života - prožité.

Na druhé straně tušíme četnáře. Píšeme pro ně a není jich mnoho, ale ani málo. Za rok si některý z dvěstějedna článků přečetlo sedmnácttisíc lidí.

Pokračujeme tedy a budeme moc rádi, když naše snaha bude mít pro vás naše čtenáře význam, budeme rádi, když se nám budete ozývat s nápady, jak obohatit časopis, napíšete o sportu, který provozujete, popíšete své cesty, doporučíte zajímavé kontakty. Čím více lidí bude přispívat, tím více zajímavých informací bude i pro nás ostatní.

Časopisu Cesta stejně i jako našim čtenářům přejeme ať jim to radostně šlape!     Redakce